Voor elk soort verhuizing en opslag ruimte!

Schakel voor uw verhuizing een verhuisbedrijf in. Daarmee bespaart u uzelf een hoop tijd en energie. Voor een verhuisbedrijf in Horst aan de Maas moet u bij VRV Verhuizingen zijn. Wij bieden in Horst aan de Maas mogelijkheden voor zowel bedrijfsontruimingen als woningontruiming. Onze offertes zijn altijd op maat, want de ene verhuizing is immers de andere niet. Ook het transport en het vinden van een geschikte opslag ruimte nemen wij graag voor onze rekening.

Verhuisbedrijf Horst aan de Maas

Van verhuizen tot aan woning ontruimen

Als professioneel verhuisfirma nemen wij uw verhuisklus ook in Horst aan de Maas graag voor onze rekening. Ons verhuisbedrijf komt eerst bij u langs om met u te bespreken hoeveel en wat er precies verhuisd moet worden. U maakt uw wensen kenbaar, die wij vervolgens in een offerte verwerken. Ruim voor de afgesproken verhuisdatum leveren wij inpakmateriaal zodat u de tijd heeft uw spullen in te pakken en uw woning te ontruimen. Tevens heeft ons verhuisbedrijf in Horst aan de Maas andere mogelijkheden zoals het aanbieden van opslag ruimte en opkoper inboedel.

De verhuisservice van ons verhuisbedrijf!

Met onze verhuisassistentie zorgt VRV Verhuizingen ervoor dat u in Horst aan de Maas geen omkijken naar uw verhuizing heeft. U hoeft zelf niets te sjouwen: al uw spullen worden voor u in- en uitgeladen. U hoeft er enkel voor te zorgen dat uw spullen in stevige verhuisdozen van maximaal 20 kilo worden ingepakt. Tevens moet u er zelf voor zorgen dat bij de woningontruiming uw inboedel gedemonteerd klaar staat. De rest laat u aan ons verhuisbedrijf over.

  Direct Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Geen tijd voor inpakken?

  U kunt zelfs het inpakken van uw spullen aan ons verhuisbedrijf overlaten. Ideaal als u zelf weinig tijd heeft. Onze verhuizer pakt alle inpakwerkzaamheden vakkundig aan.

  Uw spullen worden met zorg ingepakt en ook het demonteren van uw meubilair kunt u ons toevertrouwen.

  Aanvullend pakket

  Naast deze werkzaamheden kunt u in Horst aan de Maas ook voor het aanvullende pakket van ons verhuisbedrijf kiezen. Dit houdt in dat wij bij vertrek uit uw oude woning voor de algehele woningontruiming kunnen zorgen. Van tuin tot woonkamer zorgen wij dat uw woning schoongemaakt en opgeruimd wordt. Dit alles volgens de eisen die het woning ontruimen stelt. Ook kunnen wij als verhuisbedrijf in Horst aan de Maas in uw nieuwe woning alvast voorbereidende werkzaamheden treffen die voor een snelle intrek zorgen.

  Maak een afspraak!

  Wij hopen dat we u overtuigd hebben van de mogelijkheden van ons bedrijf in Horst aan de Maas.

  Voor het maken van een afspraak om een offerte op te stellen belt u ons verhuisbedrijf in Horst aan de Maas op: 06-57332256.