Discreet en respectvol

Bent u op zoek naar een opkoper van uw inboedel? Of het nu om een overlijden, verhuizing of bedrijfsfaillissement gaat: VRV Verhuizingen kan een nieuwe bestemming voor uw inboedel proberen te vinden. Wij zetten uw wensen ten aanzien van uw woning- of bedrijfsontruiming op papier en maken samen met u duidelijke afspraken. Ons streven is dat u volledig tevreden bent en wij nemen uw zorg op een discrete en respectvolle manier uit handen.


Opkoper inboedel

Opkoper gezocht

De inboedel van een woning of appartement opruimen na het overlijden van iemand is meer dan alleen het leeghalen van een ruimte. Sommige spullen zijn niet meer bruikbaar en moeten worden afgevoerd. Echter, er blijft vaak nog inboedel achter die goed bruikbaar is en een nieuwe bestemming kan krijgen. VRV Verhuizingen kan ervoor zorgen dat er een opkoper voor deze nog bruikbare spullen gevonden wordt zodat deze bij een kringloop of nieuwe eigenaren terecht komen.

Opkoper inboedel

Geen omkijken meer naar de inboedel

Misschien bent u zelf niet in staat om een opkoper voor de inboedel te vinden. Het opruimwerk is ook vaak fysiek zwaar werk en kan veel van uw tijd en energie vragen. Dat snappen wij van VRV Verhuizingen als geen ander en u kunt ons dan ook altijd inschakelen om u hierbij te helpen. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van woningontruiming, inboedel, verhuizing en opslag en onze vakkundige medewerkers zullen op een discrete manier voor een goede organisatie en planning zorgen. Op deze manier heeft u hier geen omkijken meer naar, zorgen wij voor het vinden van een opkoper, zodat u zich op andere zaken kunt richten.

VRV: de juiste keuze

U maakt voor het vinden van een opkoper van de inboedel met VRV Verhuizingen dus een juiste keuze. Zie hieronder een aantal redenen waarom u voor ons moet kiezen als u op zoek bent naar een opkoper van spullen:

 • Gratis en vrijblijvende kennismakingsafspraak
 • Wij gaan enkel voor 100% klanttevredenheid
 • Ook voor spoedontruimingen
 • Een gepaste oplossing voor achtergebleven spullen
 • Betrokken en respectvolle medewerkers

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen ten aanzien van het vinden van een opkoper? Of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen? Bel dan eens op telefoonnummer 06-57332256. Onze medewerkers staan u graag te woord om uw vragen met betrekking tot het vinden van een opkoper van de inboedel te beantwoorden.

  Direct Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht