Wilt u uw spullen opslaan?

Gaat u verhuizen en heeft u tijdelijk opslag ruimte nodig? Of bent u op zoek naar een ruimte om permanent spullen in op te slaan? VRV Verhuizingen is al 10 jaar thuis op het gebied van inboedel, verhuizingen en opslag en kan u dan ook deskundig advies geven. Informeer eens naar de mogelijkheden. Wij regelen het tot in de puntjes!


Opslag ruimte

Opslag nodig?

Soms is het prettig de mogelijkheid te hebben om spullen tijdelijk of permanent op te slaan. Vanwege gebrek aan ruimte, een woningontruiming of een verblijf in het buitenland. VRV Verhuizingen biedt op een gunstige ligging, vlak naast de nieuwe A73, opslag ruimtes aan waarbij u nooit teveel betaald voor overbodige ruimte. Tevens kunnen wij voor u de verhuizing van en naar uw opslag ruimte regelen. Onze ruimtes zijn te huur vanaf 10m3 tot 30m3.

Opslag ruimte

Onze dienstverlening

Naast het regelen van de ruimte om uw spullen in op te slaan, bieden wij een uitgebreide dienstverlening. Zowel voor, tijdens als na het overbrengen van uw bezittingen staan wij u bij en maken we een planning om de verhuizing zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Zeker in het geval van een woning- of bedrijfsontruiming is het belangrijk dat dit op een gestructureerde manier verloopt. Vraag eens naar de mogelijkheden van ons verhuisbedrijf.

Veilig en vertrouwd

Uw persoonlijke bezittingen moeten veilig kunnen worden opgeborgen in de opslag. Het draait om vertrouwen. Dat is meteen het punt waar VRV Verhuizingen zich hard voor maakt: verhuizingen en opslag met zorg.

Uw persoonlijke bezittingen zijn zowel tijdens de verhuizing als in de opslag ruimte in goede handen.

Wat zijn nu de voordelen?

Dit zet VRV Verhuizingen graag voor u op een rij:

 • Ruimtes beschikbaar voor inboedels van elke grootte
 • U betaald nooit voor overbodige ruimte
 • Ons verhuisteam ruimt desgewenst de opslagbox voor u in
 • Gratis en vrijblijvende offertes
 • Uw spullen veilig en vertrouwd opgeslagen

Wij staan u graag te woord!

Hebben wij overtuigd van de mogelijkheden van ons bedrijf? Mooi, dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw verhuizing. Vraag dan gelijk een offerte aan door ons contactformulier op de website in te vullen of te bellen voor het maken van een afspraak op telefoonnummer: 06-57332256. Onze medewerkers staan u graag te woord voor het beantwoorden van al uw vragen met betrekking tot het huren van onze opslag ruimte.

  Direct Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht