De mogelijkheden van verhuizen

Verhuizen kost een hoop energie. Het moet vaak tussen kantooruren door, of u moet er speciaal vrij voor vragen. Hoe prettig is het dan om een verhuisbedrijf in te schakelen dat ervoor zorgt dat uw verhuizing uit handen wordt genomen? Voor een verhuisbedrijf in Roermond moet u dan ook bij verhuisfirma VRV Verhuizingen zijn. Van A tot Z regelen wij uw verhuizing en er zijn dan ook verschillende opties mogelijk. Denk bijvoorbeeld eens aan een complete woningontruiming, het regelen van een opslag ruimte of een opkoper inboedel. Informeer eens naar de mogelijkheden en ontdek zelf onze verhuisservice in Roermond.

Verhuisbedrijf Roermond

Kiest u ook voor verhuisfirma VRV Verhuizingen?

In Roermond staat ons verhuisbedrijf ook bekend om de klantgerichtheid en betrouwbare manier van werken. Als verhuizer weten wij als geen ander hoe wij een verhuizing of woningontruiming in goede banen moeten leiden. Wij zijn op zowel de zakelijke als de particuliere markt werkzaam. Vanwege onze persoonlijke benadering bouwen wij langdurige contacten op en steeds meer bedrijven en particulieren weten dan ook de weg naar ons verhuisbedrijf in Roermond te vinden.

Ook voor opslag ruimte in Roermond

Verhuisbedrijf VRV Verhuizingen biedt ook mogelijkheden om spullen en inboedel op te slaan. Er zijn verschillende opslag ruimtes te huur vanaf 10m3 tot 30m3 om tijdelijk of permanent uw spullen in op te slaan. Op een makkelijk bereikbare, unieke locatie vlakbij Roermond vindt u de opslag ruimte naar uw keuze. Vraag eens bij verhuisbedrijf VRV Verhuizingen na wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij regelen uw woningontruiming

Het is ook mogelijk om ons verhuisbedrijf in Roermond in te schakelen wanneer er een woningontruiming gewenst is. Voornamelijk in het geval van een sterfgeval is het prettig als u zelf niet hoeft om te kijken naar het ontruimen van de woning. Wij kunnen zorgen voor de algehele schoonmaak van de woning en zorgen voor een bezemschone oplevering. Laat het woning ontruimen gerust aan ons verhuisbedrijf over. Het geschiedt altijd op een spoedige en professionele manier.

De verhuisservice van VRV

VRV Verhuizingen zet graag voor u op een rij wat wij als verhuisbedrijf voor u in Roermond kunnen betekenen.

 • Wij hanteren altijd een persoonlijke benadering
 • Ook voor bedrijfsverhuizingen
 • Gratis adviesgesprek
 • Onze offertes zijn vrijblijvend
 • Scherp geprijsd
 • Wij regelen ook het transport en een opslag ruimte

Opkoper inboedel? Woning ontruimen? Verhuizen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen om te zien hoe wij u in Roermond van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch is VRV Verhuizingen bereikbaar op 0475-339086. Wij staan als verhuisbedrijf in Roermond graag tot uw dienst!

  Direct Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht