Sterk in transport

VRV Verhuizingen staat ook voor u klaar als het gaat om snel of speciaal transport. Tevens kunnen wij voor u de opslag, warehousing en distributie van uw producten verzorgen. Denk hierbij aan keukens, meubilair, schoenen, etc.


Transport

Transport van Keukens

De levering van een keuken is een complex proces. Onze ervaring biedt voor diverse keukenhandels de oplossing waar men al jaren op zit te wachten. Wij verzamelen voor de keukenbedrijven de onderdelen. Deze worden opgeslagen tot het geheel van de keuken compleet is. Apparatuur komt vaak van verschillende leveranciers en kan niet exact hetzelfde moment geleverd worden.

Wij houden bij of alles compleet is en controleren op beschadigingen. Als de datum van levering in zicht komt en de keuken is nog niet compleet, attenderen wij de keukenhandelaar hierop zodat er actie genomen kan worden en de keuken toch op tijd en compleet geleverd kan worden. Een goede communicatie tussen keukenhandelaar en VRV Verhuizingen is zeer belangrijk. Voor ons is dit een vorm van transport waar we ons de laatste jaren in onderscheiden hebben en waarin ook een gestage groei gerealiseerd is.

Wij bieden dit aan voor diverse keukenbedrijven uit Roermond en wijde omgeving. Dit zorgt voor minder rompslomp bij de bedrijven en ook minder kans op fouten en schade. Onze jongens zijn specialist in het vervoer van kwetsbare zoals granieten aanrechtbladen. Deze ervaring hebben ze vooral opgedaan bij verhuizingen van particulieren.

    Direct Contact

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht