Gaat u verhuizen?

Bespaar uzelf tijd en moeite en schakel voor uw verhuizing een verhuisbedrijf in. Voor een verhuisbedrijf in Venlo bent u bij VRV verhuizingen aan het juiste adres.Wij bieden in Venlo mogelijkheden voor zowel bedrijven als particulieren en bedenken oplossingen op maat. Denk daarbij aan woningontruiming, bedrijfsontruiming, het vinden van een opslag ruimte of opkoper inboedel.

Verhuisbedrijf Venlo

Verhuizen samen met Verhuisbedrijf VRV Verhuizingen

Verhuisfirma VRV Verhuizingen neemt ook in Venlo als professioneel verhuizer uw klus graag uit handen. U kunt ons bellen om een vrijblijvende taxatie aan huis uit te laten voeren. Daarbij maakt u uw wensen kenbaar die wij in een offerte verwerken. Het inpakmateriaal, de verhuisdozen en andere benodigdheden leveren wij ruim voor de verhuisdatum zodat u alle tijd heeft om alles in te pakken en de woning te ontruimen. Wist u dat u ons ook kunt inschakelen voor opslag ruimte in Venlo? Lees hieronder meer over de mogelijkheden van ons verhuisbedrijf in Venlo.

Onze verhuisservice in Venlo

Verhuisbedrijf VRV Verhuizingen zorgt ervoor dat al uw spullen in en uit de auto worden geladen. U hoeft zelf niks te dragen. Er wordt enkel van u verwacht dat u uw inventaris inpakt in stevige verhuisdozen van maximaal 20 kilo per stuk. Tevens moeten de dozen stapelbaar zijn. Uw inboedel moet bij de woning ontruimen verhuisklaar en gedemonteerd zijn. Het sjouwwerk laat u aan ons verhuisbedrijf over!

Inpakken maar!

Heeft u geen tijd om uw spullen zelf in te pakken? Ook dit kunt u aan ons verhuisbedrijf overlaten. Wij nemen alle inpakwerkzaamheden van u over en ook het uitpakken kunt u aan onze medewerkers overlaten. Heeft u spullen die gedemonteerd moeten worden? Onze verhuizer pakt het vakkundig aan en zal uw spullen na de verhuizing in Venlo ook weer netjes monteren.

  Direct Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ook woningontruiming in Venlo

  Wij hebben in Venlo ook aanvullende mogelijkheden. Wij kunnen zorgen voor een algehele woningontruiming, waarbij uw oude woning geheel bezemschoon wordt opgeleverd en waarbij wij kunnen zorgen voor een grote eindschoonmaak. Het is ook mogelijk om ons verhuisbedrijf in Venlo in te schakelen om uw tuin in orde te laten maken. In uw nieuwe woning kan verhuisbedrijf VRV Verhuizingen alvast voorbereidende werkzaamheden treffen die een snelle intrek mogelijk maken.

  Contact opnemen?

  U ziet het: VRV Verhuizingen biedt van A tot Z mogelijkheden om uw verhuizing vlot te laten verlopen en in soepele banen te leiden.

  Heeft u interesse in een offerte of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Dat kan! Bel ons verhuisbedrijf in Venlo op telefoonnummer 06-57332256 of op mobiel nummer: 06-54930028.