Verhuizen: kies voor onze verhuisservice!

Deskundig personeel, een keur aan verhuismiddelen, een flinke dosis ervaring: het zijn eigenschappen die verhuisbedrijf VRV Verhuizingen een begrip in Venray en omgeving maken. Ons verhuisbedrijf in Venray komt vooraf graag bij u langs om in kaart te brengen hoeveel en wat er precies verhuisd moet worden. U kunt ons verhuisfirma ook inschakelen wanneer u zoekt naar opslag ruimte, opkoper inboedel of woningontruiming in Venray.

Verhuisbedrijf Venray

Verhuizen met zorg, dat is waar ons verhuisbedrijf voor staat. U kunt ons naast verhuizen ook inschakel voor woningontruiming, het opkopen van uw inboedel of voor opslag ruimte. Neem gerust contact op in Venray en wij zorgen ervoor dat de verhuizing of uw woning ontruimen op een gestructureerde manier geschiedt!

Een opslag ruimte voor uw inboedel

Verhuisbedrijf VRV Verhuizingen biedt u in Venray efficiënte oplossingen wanneer u tijdelijk of permanent een opslag ruimte voor uw inboedel nodig heeft.
Dat kan door een verblijf in het buitenland zijn, of wanneer de oplevering van uw nieuwe woning wordt uitgesteld. Ons bedrijf beschikt over een grote opslagfaciliteit langs de A73. Deze unieke locatie is zeer goed bereikbaar vanuit Venray. Onze verhuizer zorgt ervoor dat uw spullen onder de meest ideale omstandigheden in de opslag ruimte opgeslagen worden.

Een verhuisassistente! Onze verhuisservice!

Verhuisfirma VRV Verhuizingen neemt u graag werk uit handen. Heeft u hulp nodig in Venray om uw meubilair te demonteren? En vindt u het prettig dat in uw nieuwe woning alvast voorbereidende werkzaamheden worden getroffen die zorgen voor een snelle intrek? Dat kan! Ons verhuisbedrijf verzorgt van A tot Z uw verhuizing. Schakel dan gerust onze verhuisassistentie in om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Zeker wanneer u zelf weinig tijd heeft en uw kostbare vrije dagen niet op wilt maken. Ons verhuisbedrijf in Venray regelt het!

  Direct Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Waar kiest u voor met VRV?

  Een zorgeloze verhuizing, dat wil toch iedereen? Kies dan ook voor ons verhuisbedrijf in Venray. U kiest dan voor:

  • Ervaren vaklui
  • Gunstige tarieven
  • Voor woningontruiming en bedrijfsontruimingen
  • Offertes op maat
  • Ons verhuisbedrijf verzorgt ook transport en distributie
  • Opslag ruimte

  Geef uw verhuizing uit handen!

  Steek niet onnodig veel tijd in uw verhuizing en laat dit aan VRV Verhuizingen over.

  Bel ons voor een afspraak op telefoonnummer: 06-57332256 en laat ons verhuisbedrijf in Venray uw verhuizing tot in de puntjes regelen!