Wij wensen u een prettige verhuizing!

Gaat u verhuizen en wordt u al zenuwachtig van het idee? Voor veel mensen is een verhuizing een hectische periode. Maakt u zich geen zorgen! Kies voor een gespecialiseerd verhuisbedrijf en uw verhuizing zal soepel verlopen. VRV Verhuizingen is een vakkundig verhuisbedrijf dat al uw zorgen uit handen kan nemen. Bij ons bent u verzekerd van optimale garanties. Alvast een prettige verhuizing toegewenst!

Verhuisbedrijf

Voorkom stress met VRV Verhuizingen

Verhuizen is vaak een periode van stress. Men neemt afscheid van een oude, vertrouwde plek en verwelkomt een nieuwe plek. Daarbij wilt u ook nog eens uw persoonlijke spullen niet graag uit handen geven. Verhuisbedrijf VRV Verhuizingen snapt dit als geen ander. Echter, wij voeren jaarlijks enorm veel verhuizingen uit, zodat wij inmiddels het spreekwoordelijke klappen van de zweep kennen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zullen er alles aan doen u te ontzorgen, voor een zo soepel mogelijke verhuizing. Ideaal toch?

Verhuisbedrijf

Een veelzijdige dienstverlening

Verhuisbedrijf VRV Verhuizingen heeft een veelzijdige dienstverlening. Zowel voor, tijdens als na uw verhuizing staan wij u bij. Denk bijvoorbeeld eens aan het regelen van een opslag ruimte, het bezemschoon opleveren van uw woning, het leveren van verhuismateriaal, de- en montage van uw meubilair.

Ook kunnen wij in uw nieuwe woning of bedrijfspand alvast voorbereidende werkzaamheden treffen, zodat u er een snelle intrek in kunt nemen.

Uw keuze voor VRV

Waarom zou u voor verhuisbedrijf VRV Verhuizingen kiezen? Naast het feit dat u een hoop stress voorkomt, bieden wij u het volgende:

 • Uw zorgen worden uit handen genomen
 • U bespaart tijd en energie
 • Ons team bestaat uit professionele vakmensen
 • Uw verhuizing is op maat en naar uw voorkeuren
 • Uw kostbare spullen zijn in goede handen
 • Ons verhuisbedrijf heeft uitstekende garantievoorwaarden

Wij regelen ook een opslagruimte

U kunt ons verhuisbedrijf ook inschakelen voor het regelen van een opslagruimte voor uw inboedel. Ideaal bij een verhuizing, maar ook wanneer u tijdelijk naar het buitenland vertrekt of wanneer de oplevering van uw nieuwe woning nog even wordt uitgesteld. Nabij de A73 hebben wij onze opslagfaciliteiten: een unieke, makkelijk bereikbare locatie. Vraag eens naar de voorwaarden.

Heeft u interesse?

U leest het: verhuisbedrijf VRV Verhuizingen biedt een totaalpakket als het gaat om verhuizingen. Heeft u interesse in onze dienstverlening en wilt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan!
Kijk eens verder op onze website of bel ons op telefoonnummer: 06-57332256. Ons verhuisbedrijf hoopt u snel van dienst te kunnen zijn!

  Direct Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht