Expert in verhuizing nodig?

Bent u op zoek naar een verhuisfirma met een prima reputatie op het gebied van verhuizen? Zoek dan niet langer verder en neem contact op met VRV Verhuizingen. Wij bieden u simpelweg de beste dienstverlening als het gaat om een soepele, probleemloze verhuizing. Niet alleen zorgen we voor het nodige sjouwwerk, maar kunnen u tevens van dienst zijn op het gebied van opslagruimte, transport en schoonmaakwerkzaamheden.


Verhuisfirma

Ons verhuisteam

Het verhuisteam van verhuisfirma VRV bestaat enkel uit vakmensen met een flinke dosis ervaring en passie voor het verhuisvak. Grote verhuiswagens, hulpmaterialen en inpakmateriaal zorgen ervoor dat iedere verhuizing efficiƫntie wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om enkele goederen, een inboedel of een grote bedrijfsverhuizing: onze verhuisfirma verzorgt het naar volle tevredenheid van onze klanten.

Aanpak op maat

Verhuisfirma VRV staat bekend om haar klantgerichte en betrouwbare manier van werken. Dit is een van de redenen waarom steeds meer mensen voor onze service kiezen. Voor zowel particulieren als bedrijven verzorgen wij dagelijks verhuizingen en weten dan ook als geen ander hoe we dit in goede banen moeten leiden. Daarbij kiezen we altijd voor een aanpak op maat. De ene verhuizing is de andere immers niet.

Onze werkwijze

Middels een kennismakingsgesprek bespreken we eerst met u uw wensen en voorkeuren. Heeft u ook opslagruimte nodig? Of moet er inboedel afgevoerd worden naar stort of vuilplaats?

Ook dat kunnen wij als verhuisfirma voor u regelen. U ziet het: van A tot Z staan wij voor u klaar.

  Direct Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Verhuisfirma

  Laat ons maar sjouwen!

  Zeker wanneer u zelf fysiek niet in staat bent zware spullen te tillen, raden wij aan om onze verhuisfirma in te schakelen. Wij zorgen met onze service dat al uw spullen ingepakt worden, in de verhuiswagen worden getild, om vervolgens op de plaats van bestemming weer uit de wagen te halen.

  Bent u zelf wel in de gelegenheid uw spullen in te pakken? Verhuisfirma VRV zorgt voor een tijdige levering van het inpakmateriaal. Het sjouwwerk laat u gewoon aan ons over!

  Vraag een offerte aan

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van VRV Verhuizingen? Of heeft u vragen met betrekking tot de opslag van uw inboedel of transport? Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan van verhuisfirma VRV Verhuizingen en bel onze verhuisfirma op telefoonnummer 0475-339086.