Schakel onze verhuisservice in!

Ons deskundige verhuisteam, een flinke dosis ervaring en uitgebreide dienstverlening. Dit zijn enkele van de eigenschappen die de verhuisservice van VRV Verhuizingen zo geschikt maakt voor uw verhuizing. Wanneer u besluit ons in te schakelen, komen wij graag vooraf bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we met u wat en hoeveel er precies verhuisd moet worden. Wij werken op basis hiervan een offerte op maat voor u uit en geven u een prijsindicatie. Gaat u akkoord met onze gunstige offerte? Dan gaan wij graag voor u aan de slag!


Verhuisservice

Bespaar ook tijd en energie

Gaat u verhuizen en wilt u uzelf een hoop tijd en energie besparen? Neem dan contact op met de verhuisservice van VRV Verhuizingen. Wij regelen uw verhuizing tot in de puntjes, zodat u zich op andere zaken kunt richten. Het zelfs mogelijk om onze verhuisservice voorbereidende werkzaamheden in uw nieuwe woning te laten doen, zodat u snel intrek kunt nemen. Ideaal toch? Vraag ons eens naar de mogelijkheden.

Uw bezit in goede handen

Bij het uit handen geven van uw persoonlijke bezittingen aan een verhuisservice draait het om vertrouwen. En dat is ook meteen wat we u op het hart willen drukken: wij verhuizen met zorg en wij zullen uw spullen altijd met zorg behandelen. Ook wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van bijvoorbeeld een opslag ruimte, of het vinden van een opkoper van uw inboedel staan wij voor u klaar.

Zorgeloos verhuizen

U kiest toch ook voor een zorgeloze verhuizing met onze verhuisservice? VRV Verhuizingen staat voor:

 • Vakkundig verhuisteam
 • Persoonlijk en betrokken
 • Altijd in overleg met u de beste oplossing
 • Van begin tot eind ontzorgen wij u
 • Ook voor transport, distributie en bedrijfsverhuizingen
 • Scherpe tarieven

  Direct Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Extra hulp nodig?

  Heeft u net wat meer behoefte aan een helpende hand? Kies dan voor het uitgebreide pakket van onze verhuisservice. Wij regelen dan zowel het inpakken, overhuizen, en inruimen van uw woning. Tevens kunnen wij zorgen voor een grote schoonmaak in uw oude woning en knappen zelfs de tuin voor u op. Voor degenen die net wat minder tijd hebben!

  Verhuisservice

  Afspraak inplannen

  Wilt u gebruik maken van onze verhuisservice? Bespreek dan middels een kennismakingsgesprek de mogelijkheden zodat wij u een gratis en vrijblijvende offerte op maat kunnen aanbieden. Voor het maken van een afspraak met onze verhuisservice belt u: 0475-339086.