Een verhuizing vergt veel tijd en organisatietalent. Het is daarom prettig een geschikte partij te vinden die uw verhuizing tot in de puntjes kan regelen.

Bij VRV Verhuizingen bent u aan het juiste adres. Wij nemen deze klus graag uit uw handen en doen ons uiterste best dit tot een goed einde te volbrengen. Bel ons vrijblijvend voor een taxatie aan huis. Uw wensen maakt u kenbaar zodat deze meteen in de offerte verwerkt kunnen worden. Verhuisdozen, inpakmateriaal en verdere benodigdheden worden ruim voor de verhuizing geleverd.

Verhuizen op maat

Voor particulieren bieden wij de volgende mogelijkheden:

• Verhuisassistentie: Van u wordt verwacht dat u de inventaris inpakt in stevige verhuisdozen van max. 20 kg per stuk en stapelbaar. Tevens zorgt u ervoor dat alle inboedel verhuisklaar (gedemonteerd) staat als wij komen. VRV Verhuizingen laadt de auto in en uit, u hoeft zelf niets te dragen.

• Geen tijd om zelf in te pakken? Geen probleem, onze medewerkers nemen alle in- en uitpakwerkzaamheden van u over. Op verzoek kunnen wij ook de- en montagewerkzaamheden van uw tafel of kast verzorgen. Wij verhuizen uw spullen, pakken alles weer uit en monteren alles weer netjes.

• Aanvullend pakket: Wij ruimen uw oude woonhuis geheel op (bezemschoon), lappen de ramen en geven de keuken en badkamer een eindschoonmaak. Desgewenst kunnen wij ook uw tuin in orde maken.

• VRV Verhuizingen kan diverse kleine klussen in uw nieuwe of oude woonhuis uitvoeren. Ook voorbereidende werkzaamheden zoals lampen en gordijnrailzen verwijderen/aanbrengen voeren wij uit.

Bel ons vrijblijvend voor een taxatie aan huis. Uw wensen maakt u kenbaar zodat deze meteen in de offerte verwerkt kunnen worden. Verhuisdozen, inpakmateriaal en verdere benodigdheden worden ruim voor de verhuizing geleverd.

    Direct Contact

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht