Een soepele verhuizing?

Bij verhuizen komt altijd een hoop kijken. Gaat u alles zelf regelen of besteedt u uw verhuizing uit aan een professioneel bedrijf? Om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, raadt VRV Verhuizingen u aan om voor een verhuisbedrijf te kiezen.


Wij leiden uw verhuizing in goede banen en regelen alles van A tot Z. Op deze manier heeft u nergens meer omkijken naar en hoeft u alleen maar van uw nieuwe woning te genieten.

Verhuizen

Offerte op maat

Gaat u verhuizen? VRV Verhuizingen komt graag bij u langs om allereerst in kaart te brengen hoeveel en wat er precies verhuisd moet worden. Op basis daarvan stellen wij een offerte op maat op, waarbij u uw wensen kenbaar maakt. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen we met u de datum waarop u gaat verhuizen. Tevens zorgen wij ervoor dat u ruim voor de verhuisdatum alle benodigdheden thuisgestuurd krijgt om uw spullen in te pakken en alles verhuisklaar neer te zetten.

Verhuizen

Gespecialiseerd in verhuizen

Door onze klantgerichtheid en betrouwbaarheid kiezen steeds meer mensen voor ons bedrijf wanneer zij gaan verhuizen. VRV Verhuizingen is gespecialiseerd in alles wat met inboedel, verhuizen, opslag en transport te maken heeft.

Voor zowel particulieren als bedrijven zorgen wij voor een aanpak op maat. De ene verhuizing is immers de andere niet en voor elke situatie kiezen wij een geschikte oplossing.

Ook voor bedrijven

Ook wanneer u als bedrijf gaat verhuizen kan VRV Verhuizingen u van dienst zijn. Voor bedrijfsverhuizingen maken wij vooraf een logistieke planning. Wij brengen voordat u gaat verhuizen graag een bezoek aan uw bedrijf zodat we de planning samen met u door kunnen nemen. Waarbij u uw wensen uiteraard aan ons doorgeeft. Desgewenst plannen wij uw verhuizing buiten kantoortijden in, zodat er minimale overlast voor klanten en medewerkers is.

De voordelen van VRV Verhuizingen

De voordelen van verhuizen met VRV Verhuizingen zetten wij graag voor u op een rij:

 • Persoonlijke aanpak
 • Ook in het weekend en buiten kantoortijden
 • 24 uur per dag, 7 dagen in de week
 • Wij regelen ook het transport en eventuele opslag ruimte
 • Onze offertes zijn altijd gratis en vrijblijvend

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u ook uw handen vrij hebben tijdens uw verhuizing? Kies dan voor VRV Verhuizingen. Voor een gratis en vrijblijvende offerte belt u ons op telefoonnummer 06-57332256. Wij verhuizen in een handomdraai!

  Direct Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht