Ontruiming nodig?

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf bij u in de buurt dat uw woning kan ontruimen, dan moet u bij VRV Verhuizingen zijn. Of het nu gaat om het opruimen van inboedel, afvoeren van meubilair of schoonmaakwerkzaamheden: wij nemen uw woning graag onder handen en zorgen ervoor dat u zelf niets hoeft te ontruimen.


Woning ontruimen

Een stukje ontzorging

In het geval van het overlijden van iemand komt er veel op de nabestaanden af. Er moet een uitvaart worden geregeld, post doorgenomen worden, abonnementen moeten worden opgezegd en er moeten rouwkaartjes worden besteld. En wat te denken van de woning ontruimen? Het zijn zaken waar u zich tijdens een rouwproces liever niet mee bezighoudt. VRV Verhuizingen snapt dit als geen ander en biedt een helpende hand tijdens een moeilijke periode. Wij proberen mensen te ontzorgen zodat zij zich op andere zaken kunnen richten. Wij nemen als bedrijf dat het ontruimen van uw woning kan regelen alles van u over. Wij zorgen voor de afvoer van afval uit uw woning en zorgen voor een bezemschone oplevering. Kortom: u hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Wij regelen het van A tot Z

Wanneer u besluit VRV Verhuizingen in te schakelen voor het ontruimen van de woning, komen wij graag eerst langs om met u te bespreken wat er allemaal moet gebeuren met betrekking tot de ontruiming. Wij organiseren het ontruimen van A tot Z en bepalen binnen welke termijn de woning leeggehaald moet zijn. Wij zorgen tevens voor het afvoeren van afval, reparaties en schoonmaakwerkzaamheden.

  Direct Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  De voordelen op een rij

  Wat is nu het voordeel van het laten ontruimen door VRV Verhuizingen? Dat is simpel. Om het u makkelijk te maken zetten wij dit voor u op een rijtje. Heeft u hier vragen over? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

  • Betrouwbaar en 24/7 flexibel inzetbaar
  • Niet alleen woning ontruimen maar ook ontruimen van bedrijfspanden
  • Vrijblijvende prijsindicatie
  • Scherpe tarieven
  • Van A tot Z wordt u ontzorgd
  • Ook voor spoedontruimingen

  Woning ontruimen

  Hulp nodig?

  Heeft u hulp nodig van VRV Verhuizingen? Wij staan tot uw dienst!

  Voor een afspraak en het opstellen van een vrijblijvende offerte voor het woning ontruimen belt u VRV Verhuizingen op telefoonnummer: 06-57332256.