Uw woning snel ontruimd

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kunt inschakelen bij een woningontruiming? Dan bent u bij VRV Verhuizingen aan het juiste adres. Wij werken bij een woningontruiming altijd snel, efficiƫnt en met oog voor u als klant. Informeer eens naar de mogelijkheden van VRV Verhuizingen en neem gerust contact op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.


Woningontruiming

Onze werkwijze bij woningontruiming

Een woningontruiming kost vaak veel planning en vooral tijd. Het kan zijn dat er situaties voorkomen waardoor mensen zelf niet in staat zijn de woning te ontruimen. Of wat denkt u van het ontruimen van een bedrijfspand? Dit kost veel energie. VRV Verhuizingen is ervaren als het gaat om ontruimen en graag bespreken wij middels een kennismakingsgesprek de mogelijkheden met u. We bespreken dan uw wensen en brengen in kaart wat en hoeveel er precies uit de woning gehaald moet worden. Op basis van dit gesprek kunnen wij een prijsindicatie geven en stellen wij een verblijvende offerte voor u op. Na uw goedkeuring gaan wij op de afgesproken datum voor u aan de slag. Op deze manier wordt u voor een deel ontzorgd en minimaliseren wij de kans op onduidelijkheid achteraf.

Woningontruiming

Voordelen

Wat zijn nu de voordelen van een woningontruiming door VRV Verhuizingen? Hieronder hebben wij dat voor u op een rijtje gezet:

 • U hoeft zelf niets te regelen
 • U hoeft zich geen zorgen te maken over de afvoer van spullen
 • U hoeft zelf niet schoon te maken of te repareren
 • Wij regelen eventueel de opslag van spullen
 • Wij leveren bij de woningontruiming de woning bezemschoon op

Wij leveren maatwerk

Zeker in het geval van het overlijden van iemand is een woningontruiming vaak een emotionele gebeurtenis. Er moet altijd rekening gehouden worden met de situatie van de klant. De medewerkers van VRV Verhuizingen snappen dit als geen ander en proberen u altijd op de beste manier van dienst te zijn. Wij zullen altijd zorgvuldig omgaan met uw specifieke situatie en leveren maatwerk. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt zijn wij een vakkundig partner en u kunt uw woningontruiming dan ook altijd aan ons overlaten. Uw pand wordt netjes en schoon opgeleverd.

Helpende hand nodig?

Heeft u behoefte aan een helpende hand en wilt u weten wat VRV Verhuizingen in uw situatie voor u kan betekenen?

Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte voor woningontruiming aan en bel ons op: 06-57332256.

  Direct Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht